Mitari team

Een ding is zeker: ons vakkundig team bepaalt ons succes! Want wat hebben wij hardwerkende en ambitieuze collega’s die iedere dag samen de klus klaren. We stellen je dan ook met trots voor aan een aantal toffe Mitari gezichten. Zij delen met plezier hun ervaringen met jou!

Lindy

Lindy

Planner

We introduceren een kalme en bedachtzame dame met tegelijkertijd veel pit en ambities. Lindy begon zes jaar geleden bij Mitari en groeide door naar diverse functies binnen het bedrijf. Een houding die mogelijkheden aanpakt, want alleen als je het doet kun je ondervinden of je het leuk vindt. Dat kenmerkt haar. Wat de ‘hijswereld’ zo leuk maakt vertelt Lindy met plezier aan ons.

Jeffry

Jeffry

Teamleider Magazijn

De positieve en energieke motivator van het Mitari team, dat is Jeffry. Hij is dan ook allergisch voor mopperende mensen. Jeffry is nu al ruim twee jaar Teamleider Magazijn, maar komt naar eigen zeggen uit een hele andere wereld, namelijk; de wereld van sport. Tocht traint en coacht hij nog geregeld in zijn vrije tijd teams. Anderen helpen bij het bereiken van hun doelen is belangrijk voor hem.

Sander

Sander

Servicemonteur

Het begon allemaal in de staalkabelhoek van Mitari. Een welbekende plek van waaruit veel medewerkers zijn doorgegroeid, zo ook Sander. Als vakantiekracht en weekendhulp startte zijn carrière hier. Na een periode in het magazijn en in de werkplaats sprong hij weleens bij als monteur in de buitendienst. Dat beviel wel en daarom startte hij in 2020 als leerling monteur.

Nicky

Nicky

Online Marketeer

Nicky, onze goedlachse collega met veel kennis, ambities en passie voor haar werk. Ze groeide letterlijk op binnen het bedrijf dat door haar vader werd opgericht in 1990. Gezien worden als ‘het dochtertje van de baas’ stond haar niet aan, of het nu op een positieve of negatieve manier was. Na ruim twaalf jaar binnen het bedrijf werkzaam te zijn, kijken we met haar terug op hoe het toen was, wat de verschillen zijn met nu en hoe de toekomst eruit zou moeten zien.