Mitari team

Een ding is zeker: ons vakkundig team bepaalt ons succes! Want wat hebben wij 60 hardwerkende en ambitieuze collega’s die iedere dag samen de klus klaren. We stellen je dan ook met trots voor aan een aantal toffe Mitari gezichten. Zij delen met plezier hun ervaringen met jou!

Lindy

Planner

We introduceren een kalme en bedachtzame dame met tegelijkertijd veel pit en ambities. Lindy begon zes jaar geleden bij Mitari en groeide door naar diverse functies binnen het bedrijf. Een houding die mogelijkheden aanpakt, want alleen als je het doet kun je ondervinden of je het leuk vindt. Dat kenmerkt haar. Wat de ‘hijswereld’ zo leuk maakt vertelt Lindy met plezier aan ons.

Nicky

Teamleider Marketing

Nicky, onze goedlachse collega met veel kennis, ambities en passie voor haar werk. Ze groeide letterlijk op binnen het bedrijf dat door haar vader werd opgericht in 1990. Gezien worden als ‘het dochtertje van de baas’ stond haar niet aan, of het nu op een positieve of negatieve manier was. Na ruim twaalf jaar binnen het bedrijf werkzaam te zijn, kijken we met haar terug op hoe het toen was, wat de verschillen zijn met nu en hoe de toekomst eruit zou moeten zien. 

Sander

Servicemonteur

Het begon allemaal in de staalkabelhoek van Mitari. Een welbekende plek van waaruit veel medewerkers zijn doorgegroeid, zo ook Sander. Als vakantiekracht en weekendhulp startte zijn carrière hier. Na een periode in het magazijn en in de werkplaats sprong hij weleens bij als monteur in de buitendienst. Dat beviel wel en daarom startte hij in 2020 als leerling monteur.

Rayn

Keurmeester hijs- en hefmiddelen

Stille waters hebben diepe gronden, wordt weleens gezegd. Dat geldt voor onze Keurmeester Rayn. Een rustige jongeman, maar als je hem vraagt naar zijn ervaringen binnen Mitari, transformeert hij tot een open boek. Rayn is meedenkend en draagt graag oplossingen aan waar anderen niet snel aan denken. Het begon in het magazijn, waar hij startte als Assemblagemedewerker. Genoeg uitdaging, maar toch wilde hij na enige tijd meer.

Chevy

Monteur binnendienst

De leergierige alleskunner van Mitari, dat is Chevy. Hij begon hier in 2017 met een snuffelstage en toen was het hek van de dam. Inmiddels heeft hij zijn BBL-studie Mechatronica afgerond en werkt hij al een tijdje als volwaardige Monteur Binnendienst bij ons. Maar hij is meer dan dat, van 3D-tekeningen maken tot het verhelpen van een storing, Chevy is eigenlijk gewoon uitgegroeid tot een alleskunner. Dat heeft hij allemaal te danken aan zijn leergierige houding en de behulpzame collega’s om hem heen. Hij vertelt met plezier over zijn tijd bij Mitari.

Ivi

Commercieel medewerker binnendienst

Soms heb je van die collega’s die de boel op stelten zetten, collega’s die overal een positieve draai aan weten te geven. Ivi is dat boegbeeld binnen Mitari. Het is dan ook niet voor niets dat collega’s haar ‘positivi’ noemen. Een vrouw met power en ambities die wel weet van aanpakken. Ze maakt nog niet zo lang deel uit van het Mitari team, maar voelt zich hier in Best al uitstekend op haar plek. Ivi vertelt graag meer over de ervaringen die ze al op heeft gedaan in haar tijd hier bij Mitari.

Felix

Servicemonteur

Zoiets als een hijsschool bestaat helaas niet. Onze specialisten moeten dus het grootste deel van hun kennis in de praktijk opdoen. Zo ook onze leergierige Servicemonteur Felix. In 2021 begon hij vanaf scratch, aangezien hij voornamelijk ervaring had opgedaan in de bouwsector en betonindustrie. Felix is het levende bewijs van ‘al doende leert men’. Met vallen en opstaan. Gelukkig kan dat vallen bij Mitari en helpen collega’s met liefde en plezier bij het opstaan. We gingen met Felix in gesprek over zijn ervaringen.