Mitari team

Een ding is zeker: ons vakkundig team bepaalt ons succes! Want wat hebben wij 67 hardwerkende en ambitieuze collega’s die iedere dag samen de klus klaren. We stellen je dan ook met trots voor aan een aantal toffe Mitari gezichten. Zij delen met plezier hun ervaringen met jou!

Lindy

Lindy

Planner

We introduceren een kalme en bedachtzame dame met tegelijkertijd veel pit en ambities. Lindy begon zes jaar geleden bij Mitari en groeide door naar diverse functies binnen het bedrijf. Een houding die mogelijkheden aanpakt, want alleen als je het doet kun je ondervinden of je het leuk vindt. Dat kenmerkt haar. Wat de ‘hijswereld’ zo leuk maakt vertelt Lindy met plezier aan ons.

Nicky

Marketingmanager

Nicky, onze goedlachse collega met veel kennis, ambities en passie voor haar werk. Ze groeide letterlijk op binnen het bedrijf dat door haar vader werd opgericht in 1990. Gezien worden als ‘het dochtertje van de baas’ stond haar niet aan, of het nu op een positieve of negatieve manier was. Na ruim twaalf jaar binnen het bedrijf werkzaam te zijn, kijken we met haar terug op hoe het toen was, wat de verschillen zijn met nu en hoe de toekomst eruit zou moeten zien. 

Sander

Servicemonteur

Het begon allemaal in de staalkabelhoek van Mitari. Een welbekende plek van waaruit veel medewerkers zijn doorgegroeid, zo ook Sander. Als vakantiekracht en weekendhulp startte zijn carrière hier. Na een periode in het magazijn en in de werkplaats sprong hij weleens bij als monteur in de buitendienst. Dat beviel wel en daarom startte hij in 2020 als leerling monteur.

Rayn

Keurmeester hijs- en hefmiddelen

Stille wateren hebben diepe gronden, wordt weleens gezegd. Dat geldt voor onze Keurmeester Rayn. Een rustige jongeman, maar als je hem vraagt naar zijn ervaringen binnen Mitari, transformeert hij tot een open boek. Rayn is meedenkend en draagt graag oplossingen aan waar anderen niet snel aan denken. Het begon in het magazijn, waar hij startte als Assemblagemedewerker. Genoeg uitdaging, maar toch wilde hij na enige tijd meer.

 

Chris

Sales medewerker

Maak kennis met Chris, onze toegewijde medewerker Sales. Na zijn rol als assistent-bedrijfsleider bij een sportwinkel, startte hij zijn avontuur bij Mitari. Zijn leergierigheid leidde tot het verwerven van talloze nieuwe vaardigheden, ondanks zijn gebrek aan technische achtergrond. Door open te staan voor samenwerking met collega’s en een oprechte interesse in zijn vakgebied, groeide Chris uit tot een gewaardeerde teamgenoot met een indrukwekkende kennisbasis.

Felix

Servicemonteur

Zoiets als een hijsschool bestaat helaas niet. Onze specialisten moeten dus het grootste deel van hun kennis in de praktijk opdoen. Zo ook onze leergierige Servicemonteur Felix. In 2021 begon hij vanaf scratch, aangezien hij voornamelijk ervaring had opgedaan in de bouwsector en betonindustrie. Felix is het levende bewijs van ‘al doende leert men’. Met vallen en opstaan. Gelukkig kan dat vallen bij Mitari en helpen collega’s met liefde en plezier bij het opstaan. We gingen met Felix in gesprek over zijn ervaringen.

Jan

Marco

Keurmeester

Marco stapte met een berg aan kennis over hijsmiddelen bij Mitari binnen. Hij kreeg al snel het vertrouwen om zelfstandig met een bus op pad te gaan. De afwisseling en vrijheid die het werk als keurmeester met zich meebrengt, zorgen ervoor dat Marco elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

Jan

Jan

Online marketeer

Ik wil jullie graag voorstellen aan Jan. Hij begon 31 jaar geleden als stagiair marketing & ICT-er bij Mitari, groeide door, werkte daarna negen jaar lang als accountmanager bij een marketingbureau, maar miste de sfeer van Mitari. Drie jaar geleden keerde hij terug naar Best, waar hij nu elke dag met veel plezier werkt als online marketeer. Jan is een aanwinst voor het bedrijf en wij zijn blij dat hij deel uitmaakt van ons team.

Jan

Mike

Keurmeester

Mike is een man die altijd vrolijk is. Het woord negativiteit komt niet in zijn woordenboek voor. Via Indeed en de opvallende gele bus van zijn buurman vond hij zijn weg naar Mitari. Hij was gedreven door een verlangen om met zijn handen te werken en vond zijn roeping als keurmeester. Met een achtergrond in de veilingen en als voormalig slager, was Mike klaar voor de uitdagende, maar leerzame nieuwe start die hem bij Mitari te wachten stond.