Activiteiten

Mitari is een bruisende organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan een goede onderlinge sfeer. Om deze reden worden er geregeld activiteiten georganiseerd vanuit Mitari, de personeelsvereniging en op initiatief van collega’s zelf. Ontdek hieronder wat we allemaal voor toffe dingen doen!

Barbecue

Barbecueën, wie houdt er NIET van? Weer of geen weer, we weten ‘m altijd te staan. Traditiegetrouw wordt ook de bouwvak ingeluid onder het genot van gegrild vlees, heerlijke salades en natuurlijk een lekker koud pilsje (of frisje). Check de video voor een indruk hoe zo’n barbecue eraan toegaat. 

Pauzes

Even je hoofd leegmaken tijdens de pauzes? Dat kan met een potje tafelvoetbal, tafeltennis, darts of kaarten. Er is altijd wel wat te beleven in de pauzeruimtes! Voor wat beweging zijn collega’s altijd in voor een wandelronde. Zin in een vers stukje fruit? Ook dat hebben we in de pauze voor je klaarstaan!

Vrijmibo

Het is vrijdag en de klok slaat half 5. Tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Niemand is iets verplicht, maar iedereen is welkom! Even met collega’s onder elkaar de week bespreken en het weekend inluiden. 

Bedrijfsfeesten

Voor de jaarlijks terugkerende gelegenheden komen we altijd bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas. Sint en pieten komen dan speciaal voor alle Mitari kinderen langs. Ook Kerst gaat niet onopgemerkt voorbij en wordt groots gevierd. 

F.C. Eindhoven

Mitari is lid van FCE Connect. Dit betekent dat we geregeld met collega’s de businesslounge van F.C. Eindhoven opzoeken om een wedstrijd te kijken en tussendoor te netwerken. Ben jij gek op voetbal, of wil je ons gewoon graag helpen bij het uitbreiden van het netwerk? Dan is dit voor jou een leuke bijkomstigheid!

Sponsoring

Naast dat we graag willen dat jij jouw professionele doelen behaald, steunt Mitari ook persoonlijke doelen. Zo hebben we een collega geholpen zijn streefbedrag te behalen voor het beklimmen van de Alpe d’HuZes. Ook sponsoren wij een vriendenelftal van een collega bij R.K.V.V. Dommelen. 

Personeelsvereniging

Wanneer jij je bij de personeelsvereniging van Mitari aansluit, kun je deelnemen aan leuke uitjes. Zo leer je jouw collega’s ook kennen buiten het werk om. Heb je zelf leuke ideeën? Dan kun je altijd zelf helpen met de organisatie.