De Ervaringen van 

Chris

Maak kennis met Chris, onze toegewijde medewerker Sales. Na zij rol als assistent-bedrijfsleider bij een sportwinkel, startte hij zijn avontuur bij Mitari. Zijn leergierigheid leidde tot het verwerven van talloze nieuwe vaardigheden, ondanks zijn gebrek aan technische achtergrond. Door open te staan voor samenwerking met collega’s en een oprechte interesse in zijn vakgebied, groeide Chris uit tot een gewaardeerde teamgenoot met een indrukwekkende kennisbasis.

Nieuwe uitdaging

Chris zocht vanuit zijn positie als assistent-bedrijfsleider bij een sportwinkel naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich verder kon ontwikkelen. Ondanks zijn gebrek aan kennis van hijsmiddelen, startte hij in mei 2016 als klantenservicemedewerker voor de Duitse webshop. Na verloop van tijd nam het aantal verwerkte bestellingen toe, en Chris zag de opkomst van Mitari.online, waarbij er meer nadruk kwam te liggen op het digitaliseren van certificaten. Hierin speelde hij een essentiële rol.

 

“Mitari heeft mij de mogelijkheid gegeven om door te groeien.”

Ontwikkeling

“Het was een grote stap, want ik had niet veel kennis van de hijstechniek. Maar ik vond het heel interessant en ik wilde graag alles leren. Ik heb veel geleerd van mijn collega’s en van de cursussen die ik heb gevolgd.” Deze sector biedt elke dag nieuwe leermogelijkheden. Chris kreeg de kans om door te groeien binnen de afdeling Sales. Hij voert nieuwe klanten in, controleert orders en beantwoord veel vragen. “Ik vind het leuk om mee te denken over hoe Mitari.online het beste werkt voor de klanten en voor ons.

 

“Toen ik begon, had ik geen technische achtergrond of kennis van de hijswereld.”

Werksfeer

“Ik ben trots op wat ik hier heb bereikt en op het team. Samen hebben we de omzet zien stijgen en ontvangen we veel positieve feedback van klanten. We hebben een stabiel team, en als er veranderingen plaatsvinden, zorgen we ervoor dat we opnieuw een solide basis neerzetten. Ik ervaar waardering voor mijn bijdragen aan het bedrijf, en de werksfeer is hier zeer aangenaam, als een grote familie. We lachen veel, waardoor werken bij Mitari elke dag een feest is. Bovendien organiseren we regelmatig personeelsuitjes, wat ons de kans geeft elkaar ook privé beter te leren kennen.”

Hoe zie je de toekomst voor je?

“Dit jaar verhuizen we naar een nieuw en ruimer pand, waardoor we onze groei kunnen voortzetten en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ik ben bijzonder enthousiast over deze verandering, omdat het ons talloze mogelijkheden biedt om te groeien en te innoveren. Daarnaast streven we ernaar om in Duitsland een stevigere positie te verwerken, met als doel onze invloed te vergroten en ons klantcontact en relatiebeheer verder uit te breiden.”

Waarom hier werken?

“Een van de leukste dingen van werken bij Mitari is dat je op plaatsen komt waar onze producten worden gebruikt. Het is mooi om te zien hoe klanten onze hijsmiddelen in de praktijk toepassen. De indrukwekkendste hijslast heb ik gezien bij Willems yacht in Boven-Leeuwen.  Dit biedt niet alleen inzicht in de praktijk, maar ook in de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Bij Mitari heb je de kans om actief bij te dragen door je eigen ideeën in te brengen en mee te denken over hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. Daarnaast maak je deel uit van een jong, snel en dynamisch bedrijf dat voortdurend groeit en diverse kansen biedt. Als je investeert in je persoonlijke ontwikkeling en ambitie toont, is er de mogelijkheid om snel door te groeien naar hogere functies.”

Op zoek naar een nieuw avontuur?

Spreekt dit verhaal van Chris jou wel aan? Ben jij ook op zoek naar een nieuw avontuur met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan contact op met hr@mitari.nl of stuur ons een open sollicitatie. We houden van initiatief!

Chevy