vacature

JUNIOR

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Servicemonteur die klaar is om bij ons team van experts te komen werken. Als Junior Servicemonteur word je intern opgeleid tot een professionele servicemonteur en krijg je de kans om op de meest indrukwekkende locaties te werken. Bij de afdeling Kraansystemen werken we aan de meest geavanceerde hijskranen en hefwerktuigen die in Nederland te vinden zijn, dus je kunt er zeker van zijn dat je bij ons veel zult leren.

\

Full Time

38 – 40 uur
\

Salarisindicatie

€ 2.500 – € 3.200

\

Locatie

De Rijn 9, 5684 PJ Best

Functie

Als Junior Servicemonteur word je ingeleerd om het onderhoud en de reparatie van hijskranen en andere hefwerktuigen uit te voeren. Je werkt in een team van ervaren monteurs en technici. Je hebt een passie voor elektrotechniek en wilt graag meer kennis opdoen en de beste worden in je vak.

Als Junior Service Monteur bij de afdeling Kraansystemen krijg je de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een hecht en gezellig team.

Bij Mitari bieden we onze Junior Service Monteurs veel meer dan alleen een baan. We bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de branche.

Kortom, we bieden je niet alleen een baan, maar ook een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, leert van experts in de branche en waar je plezier hebt met je collega’s.

 

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met hr-adviseur Debbie.

Telefoon: 0499 338 000
E-mailadres: hr@mitari.nl

Dit ben jij
 • Servicegericht en weet hoe je met klanten om moet gaan.
 • In het bezit van een rijbewijs, een BE rijbewijs is een pluspunt.
 • In het bezit van minimaal een mbo-diploma.
 • Woonachtig in de regio Eindhoven.

Als Junior Service Monteur krijg je de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een hecht en gezellig team.

Bij Mitari bieden we onze Junior Service Monteurs veel meer dan alleen een baan. We bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de hijstechniek. 

Kortom, we bieden je niet alleen een baan, maar ook een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, leert van experts in de branche en waar je plezier hebt met je collega’s.

Wij bieden jou
 • Begeleiding en cursussen om de beste Servicemonteur in de hijstechniek te worden, met ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Een afwisselende baan met klantcontact en veel vrijheid in een stabiele branche.
 • Toeslagen; werken op zaterdagen en zon- en feestdagen levert je een toeslag op van 50% en 100%. Voor overwerken geldt een toeslag van 25%
 • Extra vakantiedagen. Naast 24 dagen ook 13 LFB-dagen.
 • Bepaal waar je jouw pensioen in investeert. Je kunt via ons bij BrightPensioen sparen.
 • Gezonde snacks tijdens de pauze!
 • Naast het harde werken bieden we ook een hoop plezier met collega’s. We organiseren barbecues, personeelsuitjes en hebben standaard iedere week een vrijdagmiddagborrel.

Solliciteer nu