De ervaringen van

Jeffry

We stellen graag onze collega Jeffry aan je voor. Jeffry is nu al ruim twee jaar Teamleider Magazijn, maar komt naar eigen zeggen uit een hele andere wereld, namelijk; de wereld van sport. Hoewel hij nog altijd geen afstand heeft gedaan van deze voor hem bekende wereld, want hij traint en coacht in zijn vrije tijd heel wat teams. Anderen helpen bij het bereiken van hun doelen is belangrijk voor hem. De positieve en energieke motivator van het Mitari team, dat is Jeffry. Hij is dan ook allergisch voor mopperende mensen.

Verbinding 

In zijn tijd bij Mitari is er al veel veranderd. Hij begon hier twee jaar terug binnen een klein team en gaande weg pakte hij steeds meer taken als leidinggevende op. De organisatie groeit en binnen de afgelopen maanden geldt dat ook voor het aantal collega’s. Toch is Jeffry iemand die de verbinding opzoekt en tussen het werken door in is voor een grapje of een praatje. Hij zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant in staan en dat de onderlinge communicatie en sfeer altijd goed is.

Diversiteit

“Wat het werken bij Mitari zo leuk maakt, is de variatie en de uitdaging om dag in dag uit op zoek te gaan naar verbeteringen. Op maandagochtend, als het weekend achter me ligt, kijk ik er weer naar uit om naar het werk te gaan. Ik geef graag gas en vind het prettig om met mijn handen te werken. De meeste mensen denken dat het werken in een magazijn ‘lopende band’ werk is. Het tegengestelde is waar. We zijn veel bezig met het maken van producten en het zo snel mogelijk in orde maken van leveringen voor de klanten. Tussendoor komt er van alles op ons pad. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is.

Toekomst

Hoe mijn toekomst bij Mitari eruit zal zien, wie zal het zeggen? Ik wil graag onderdeel uit blijven maken van dit mooie bedrijf en mijn kennis van de producten verbreden. Gelukkig is hier meer dan voldoende ruimte voor!”