vacature

Werkplaats monteur

Ben jij gepassioneerd door techniek en wil je je kennis uitbreiden op het gebied van hijstechniek? Werk je graag in een werkplaats waar je gewoon je werk kunt doen? En zoek je een organisatie met een prettige werksfeer? Dan ben jij degene die we zoeken! We zijn op zoek naar een enthousiaste monteur voor onze werkplaats, specifiek voor onze afdeling kraansystemen.

\

Locatie

De Maas 40, 5684 PL Best

\

Locatie

De Rijn 9, 5684 PJ Best

Jouw werkdag

Vandaag heb je een spannende taak. Je gaat samen met je collega’s maar liefst drie vacuümheffers in elkaar zetten. We moeten snel werken, want aan het einde van de week moeten ze bij de klant zijn. Jouw expertise en toewijding zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat ze helemaal klaar zijn!

 

Terwijl je bezig bent, krijg je een telefoontje van een collega die buiten werkt. Hij heeft dringend wat materiaal nodig voor een klantbezoek later vandaag. Natuurlijk help je hem meteen. Door jouw gestructureerde aanpak kun je snel het materiaal klaarleggen, zodat hij zonder vertraging aan de slag kan. We vinden teamwork heel belangrijk!

 

Na een lunchpauze, waarin je gezellig kunt kletsen met je collega’s, ga je verder met een moeilijke reparatie van een elektrische takel. Dankzij jouw expertise ontdek je snel wat er kapot is en door een onderdeel te vervangen, krijg je de takel weer helemaal in orde. Snel inpakken en klaarmaken voor de klant, zodat je daarna weer verder kunt met het in elkaar zetten van de vacuümheffers.

 

Als laatste is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de werkplaats er netjes uitziet voor de volgende dag. Een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving zorgt voor een efficiënte werkdag en laat zien dat we trots zijn op onze werkplaats.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met hr-adviseur Debbie.

Telefoon: 0499 338 000
E-mailadres: hr@mitari.nl

Dit ben jij

 • Je bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid voor je werk.
 • Je houdt ervan om alles georganiseerd te houden en zet graag een extra stap.
 • Je hebt ten minste een mbo-diploma.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je woont in de regio Eindhoven.
 • Je bent leergierig en toont initiatief.

Heb je bovendien een diploma Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op zak en beschik je over een VCA-certificaat? Dan heb je een streepje voor!

Als werkplaats monteur binnen de afdeling Kraansystemen krijg je de mogelijkheid om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en maak je deel uit van een hecht en gezellig team.

Bij Mitari bieden we onze werkplaats monteur veel meer dan alleen een baan. We geven je de kans om jezelf te ontplooien en te groeien binnen de boeiende wereld van de hijstechniek. Naast een afwisselende baan met klantcontact en veel vrijheid, bieden we ook:

Wij bieden jou

 • Begeleiding en cursussen om de beste monteur in de hijstechniek te worden, met ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Een afwisselende baan met klantcontact en veel vrijheid in een stabiele branche.
 • Toeslagen; werken op zaterdagen en zon- en feestdagen levert je een toeslag op van 50% en 100%. Voor overwerken geldt een toeslag van 25%
 • Extra vakantiedagen. Naast 24 dagen ook 13 Adv-dagen.
 • Bepaal waar je jouw pensioen in investeert. Je kunt via ons bij BrightPensioen sparen.
 • Gezonde snacks tijdens de pauze!
 • Naast het harde werken bieden we ook een hoop plezier met collega’s. We organiseren barbecues, personeelsuitjes en hebben standaard iedere week een vrijdagmiddagborrel.

Tijd om te solliciteren!

Ben je benieuwd naar wat je allemaal gaat leren in deze functie? Waar wacht je nog op, solliciteer nu en word onderdeel van ons team! Solliciteer direct door op de ‘solliciteer’ button te klikken of stuur ons een mail met je CV en motivatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Twijfel je nog? Ervaar het zelf en kom een dagje meelopen!

Solliciteer nu