De Ervaringen van 

Tariq

Regelmatig laten we één van onze collega’s aan het woord. Dit keer is dat onze topper Tariq. Hij is geen stilzitter, studeert Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven, sport graag in zijn vrije tijd en is zo nu en dan te vinden in de bioscoop of op het terras met vrienden. We laten hem aan het woord om meer te vertellen over zijn ervaringen bij Mitari.

Kabelhoek

Zeven jaar geleden begon Tariq bij ons als vakantiekracht en bijbaan in de kabelhoek. Totdat hij voor zijn studie een jaar lang naar Barcelona ging, heeft hij hier met veel plezier gewerkt. Na dit buitenland avontuur wist hij gelukkig de weg terug naar Mitari. Uiteindelijk koos hij ervoor om ergens anders aan de slag te gaan, omdat hij een bijbaan zocht die meer op zijn studie aansloot. Afgelopen jaar kwam Mitari dan toch weer op zijn pad.

Terugkeer

“Per toeval kwam ik dit jaar weer terecht bij Mitari. Ik heb altijd contact gehouden met wat oud-collega’s, zodoende kreeg ik een berichtje of ik een student wist die een bijbaan op het kantoor zocht. Vanwege het coronavirus had ik al enige tijd niet kunnen werken bij mijn oude bijbaan, dus vertelde ik dat ik zelf interesse had. Ik ben toen langsgekomen op kantoor en een week later begon ik aan mijn eerste dag!”

“Het is voor mij heel fijn dat ik flexibel kan werken!”

 

Wat het zo leuk maakt

“Ik houd me voornamelijk bezig met het maken van certificaten en wanneer er tijd over is, help ik het team Marketing & Communicatie. Door de jaren heen heb ik het bedrijf erg veel zien groeien. Er zijn veel collega’s, klanten en klussen bijgekomen en inmiddels is er zelfs al sinds een aantal jaar een nieuw groot pand bij. Het leuke aan werken bij Mitari vind ik dat elke dag anders is en dat er een gezellige, maar wel professionele sfeer hangt binnen het bedrijf. Het is voor mij persoonlijk erg fijn dat ik hier flexibel kan komen werken. Dit maakt het makkelijk om het werk met mijn studie te combineren.”

Op zoek naar een baan, leerbedrijf of stageplek?

Spreekt dit verhaal van Tariq jou wel aan? Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging, leer- en werkplek of stage met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website www.werkenbijmitari.nl en stuur ons een open sollicitatie. We houden van initiatief!