Over Mitari

Keuringen op locatie of in eigen werkplaats
Van verkoop van hijsmiddelen tot plaatsen van complete kraansystemen. Keuringen en inspecties op locatie of in onze werkplaats. Kortom Mitari Hijstechniek is uw all-in-one stop.
Maatwerk
Mitari denkt met de klant mee en levert vakkundig advies. Naast onze standaard producten is maatwerk bij Mitari ook mogelijk. Neem contact op met ons!
Mitari Online
Een overzicht van al uw hijsgereedschappen en de actuele status van elk hijsgereedschap. Zo kan de klant altijd zien wanneer de volgende inspectiedatum of keuringsdatum is.
Groot aanbod
Twee locaties, 450.000+ artikelen op voorraad in een 3.000 m² magazijn (geautomatiseerd).
Webshop
Makkelijk te bestellen. Overzicht over het gehele aanbod met actuele prijzen en snelle klantenservice. Tevens is Mitari hijstechniek ook leverancier van verschillende hijsmiddelen.
Actief in 8 verschillende landen
Internationale levering en dagelijkse transporten. In Nederland, België, Duitsland, Verenigd koninkrijk, Spanje, Italië, Frankrijk en Oostenrijk

Het sollicitatieproces

Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@mitari.nl Wij streven er naar om je binnen één week iets te laten weten.
Kennismaking
Laten we elkaar beter leren kennen! Wij zijn benieuwd wat je allemaal te vertellen hebt, en gaan je wat vragen stellen op basis van de functie waar je op gesolliciteerd hebt.
Proefdag
Tijdens een proefdag loop je mee binnen Mitari. Zo kan je de sfeer proeven, werkzaamheden uitvoeren en laten zien wat je in je mars hebt!
Vervolg gesprek
Het tweede gesprek volgt, zodat we alle ins en outs over de vacature kunnen vertellen en inhoudelijke vragen aan je kunnen stellen. Heb jij nog vragen? Stel ze gerust! Ging de proefdag en het gesprek goed? Dan krijg je een contractvoorstel van ons.
Contractvoorstel
Ging de proefdag en het gesprek goed? Dan krijg je een contractvoorstel van ons. Heb je hier nog vragen over? Bel of mails ons even!
Welkom bij Mitari!
Welkom bij de Mitari familie, fijn dat je erbij bent. Je collega’s staan al klaar om je zo snel mogelijk alles over Mitari te leren, heb je er al zin in?

Sfeerimpressie

Een sfeerimpressie van de barbeque bij Mitari Hijstechniek B.V. Mitari heeft een enthousiaste en actieve personeelsvereniging. Zij organiseert met regelmaat leuke activiteiten zoals een Fifa avond, obstacle run, avondje stappen of gezellig ergens dineren. Daarnaast zijn er activiteiten die buiten de personeelsvereniging om worden geregeld zoals een personeelsuitje en een vrijdagmiddagborrel. Kom jij werken bij Mitari hijstechniek B.V., dan maak jij deel uit van een geweldig team van enthousiaste collega’s binnen een ondernemende, gedreven, groeiende organisatie waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Naast hard werken hebben we ook veel plezier.