Wat doet Mitari?

Mitari Hijstechniek B.V. is een groothandel in kwalitatief hoogwaardige hijsmaterialen.

Wij zijn trots op het groot aantal A-merken dat ons assortiment omvat. Naast deze producten verrichten wij met onze gekalibreerde trekbanken (20 en 85 ton) keuringen. Wij zijn erkend als lid van de Erkende Keurbedrijven voor Hijs- en hefmiddelen (E.K.H.). 

Dit houdt in dat wij alle hijsgereedschappen kunnen certificeren en dat wij garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Veiligheid en snelle levering staan bij ons centraal.

Verder zijn wij VCA gecertificeerd en voldoen we aan de ISO-9001:2015 normen, wat voor u een extra zekerheid betekent. Voor onderhoud, reparatie en service aan bovenloopkranen bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Keuringen op locatie of in eigen werkplaats
Van verkoop van hijsmiddelen tot plaatsen van complete kraansystemen. Keuringen en inspecties op locatie of in onze werkplaats. Kortom Mitari Hijstechniek is uw all-in-one stop.
Maatwerk
Mitari denkt met de klant mee en levert vakkundig advies. Naast onze standaard producten is maatwerk bij Mitari ook mogelijk. Neem contact op met ons!
Mitari Online
Een overzicht van al uw hijsgereedschappen en de actuele status van elk hijsgereedschap. Zo kan de klant altijd zien wanneer de volgende inspectiedatum of keuringsdatum is.
Groot aanbod
Twee locaties, 450.000+ artikelen op voorraad in een 3.000 m² magazijn (geautomatiseerd).
Webshop
Makkelijk te bestellen. Overzicht over het gehele aanbod met actuele prijzen en snelle klantenservice.
Actief in 8 verschillende landen
Internationale levering en dagelijkse transporten. In Nederland, België, Duitsland, Verenigd koninkrijk, Spanje en Italië.

Het sollicitatieproces

Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@mitari.nl Wij streven er naar om je binnen één week iets te laten weten.
Kennismaking
Laten we elkaar beter leren kennen! Wij zijn benieuwd wat je allemaal te vertellen hebt, en gaan je wat vragen stellen op basis van de functie waar je op gesolliciteerd hebt.
Proefdag
Tijdens een proefdag loop je mee binnen Mitari. Zo kan je de sfeer proeven, werkzaamheden uitvoeren en laten zien wat je in je mars hebt!
Vervolg gesprek
Het tweede gesprek volgt, zodat we alle ins en outs over de vacature kunnen vertellen en inhoudelijke vragen aan je kunnen stellen. Heb jij nog vragen? Stel ze gerust! Ging de proefdag en het gesprek goed? Dan krijg je een contractvoorstel van ons.
Contractvoorstel
Ging de proefdag en het gesprek goed? Dan krijg je een contractvoorstel van ons. Heb je hier nog vragen over? Bel of mails ons even!
Welkom bij Mitari!
Welkom bij de Mitari familie, fijn dat je erbij bent. Je collega’s staan al klaar om je zo snel mogelijk alles over Mitari te leren, heb je er al zin in?